Behandlingar

MINA BEHANDLINGAR


Jag erbjuder bokningsbara tider för ett antal fasta behandlingar via bokadirekt.

Du kan även köpa 10-kort på behandlingar med 20% rabatt, eller 5-kort med 10 % rabatt.

Jag erbjuder även företagsmassage enligt överenskommelse.


Prislistan gäller från 1:e Oktober 2022

Idrottsmassage


En massagebehandling speciellt framtagen för att befrämja återhämtningen av trötta och slitna muskler efter hård fysisk ansträngning. Behandlingen inkluderar även upplösande triggerpunktsbehandling samt djupvågsbehandling vid behov. Du väljer själv längd på behandlingen, 45, 60, 75 eller 90 minuter

Massage


Du väljer själv om du vill ha klassisk svensk massage, 60 minuter, eller om du vill ha en anpassad behandling fokuserad på på dina specifika problem eller spänningar. Jag jobbar även med upplösande triggerpunktsbehandling samt djupvågsbehandling vid behov.

Lindas Hela Massage 90 min , 1100 kr


Behandlingen inleds med djupvågsmaskin som med vibrationer löser upp spänningar i både muskler och fascia. Kombinerat med en djup triggerpunktsmassage ger denna behandling det överlägset bästa resultatet.


Maskinen stänger även av låsta signaler från nervsystemet, och därför kan även gamla spänningar släppa helt och hållet.

Fascia är den tunna hinna av fin nätstruktur som sitter runt alla muskler och organ som håller allt samman i kroppen. Vibrationerna går likt ringar på vattnet och sprids djupt in i kroppen dit inga händer kan nå, så att spänningar och smärta kan släppa.


Lymfmassage 90 min, 1100 kr


Öka ditt lymfflöde med en lymfmassage.


Lymfsystemet är kroppens reningsverk. Det är viktigt för att kroppen ska kunna försvara sig mot infektioner och rena sig från slaggprodukter. Om inte överflödig vätska kan komma ut ur kroppen får vi svullnader och sjukdomar.


Lymfmassagens syfte är att öka flödet på lymfvätskan så att den kan ta sig från vävnaderna till blodet snabbare och renas för att slutligen komma ut ur kroppen via urinen.


Några symtom på trög lymfa är:

  • Huvudvärk/yrsel
  • Sömnsvårigheter
  • Övervikt/svullnader
  • Celluliter
  • Restless legs
  • Ryggskott


En lymfmassage är lugn och mjuk och görs både på rygg och magläge.
Pågår i ca 90 min.

Djupvågsbehandling 45 min , 650 kr

 

Behandling med djupvågsmaskin som med vibrationer löser upp spänningar i både muskler och fascia. Maskinen stänger även av låsta signaler från nervsystemet, och därför kan även gamla spänningar släppa helt och hållet.

Fascia är den tunna hinna av fin nätstruktur som sitter runt alla muskler och organ som håller allt samman i kroppen. Vibrationerna går likt ringar på vattnet och sprids djupt in i kroppen dit inga händer kan nå, så att spänningar och smärta kan släppa.

Gravidmassage

 

Från graviditetsvecka 12 är du välkommen på gravidmassage. Med hjälp av kuddar hittar vi en position som passar dig; på mage, sidan eller sittande lutande mot bänken. Att få en timmes avslappning är till fördel både för dig och barnet och förebygger spänningar och oro. Då cirkulationen kommer igång och svullnader går ner blir du både piggare och rörligare. Produktionen av lugn och ro hormonet oxytocin ökar, vilket är till fördel inför förlossningen.

Företagsmassage


Jag kommer ut till ert företag och masserar era anställda. Vanligtvis varar en behandling i 30 minuter, men upplägget anpassas för att passa ert företags behov. Jag kan erbjuda upp till 12 st 30-minutersbehandlingar per dag. Pris och omfattning enligt överenskommelse.